Min konto

Salg av gull og edelmetall

Vurdere du å selge gamle sølv, diamant- eller gullsmykker? Eller har du noen eldre gull- og sølvmynter? Gammelt sølvtøy som aldri blir brukt?

Den ekleste måten å verdivurdere dine gjenstander er å ta de med til vår butikk for taksering / verdivurdering. SDE har over 44 års erfaring i smykkeproduksjon og er 2.generasjons gullsmed. Vi kjøper alt av gull, sølv, mynter, diamanter, klokker, sølvtøy og eldre smykker. Hos oss får man en rask og uforpliktende verdivurdering mens man venter, og vi overfører avtalt beløp til konto samme dag.

De aller fleste av oss har noe liggende hjemme som ikke blir brukt, et arvet gullsmykke eller en sølv-skål. Dette har en verdi som kan blir konvertert i penger eller nye smykker som man kan få bruksglede av.

_______________________________________________

Hva du kan forvente når du kommer til oss.

Alle gjenstander vil bli sjekket med en lupe for å verifisere stempler som indikerer legering/karat på gjenstanden(e). SDE bruker både syretest og avansert røntgen (XRF/ x-ray fluorescence) apparat, som gir en nøyaktig analyse av edelmetallets renhetsgrad.

Gjenstandene blir deretter separert, normalt fra 9Karat (375) - 24Karat(999). I noen tilfeller kan det være nødvendig å file gjenstanden for å komme forbi overflatebehandlinger, som. f.eks. sølvringer med gullforgylling utenpå o.l.

For å kunne foreta et salg må du være 18 år eller eldre. Hvis man aksepterer kjøpstilbudet er du er lovpålagt å fremvise gyldig legitimasjon og kontonummer. Deretter vil avtalt beløp bli overført til konto samme dag. Beløpet er normalt registrert på din konto innen 1 - 2 virkedager.

Vi gjøre salgsprosessen enkel, praktisk og trygg for alle parter.

_______________________________________________

Innsending av varer

Om du ikke har anledning til å besøke vår butikk, kan varen(e) også sendes til oss med ‘Norgespakke’, se https://www.posten.no/sende/pakke fra NOK 149, - med sporing og forsikring.

Etter at vi mottatt varen(e) per post vil vi kontakte deg med vårt kjøpstilbud. Hvis budet aksepteres blir avtalt beløp overført til konto din samme dag. Nb. Kopi av gyldig legitimasjon må gis før utbetaling gjennomføres.

Om man ikke ønsker salg, vil varene returneres mot frakt- og ekspedisjonsgebyr i henhold til våre returbetingelser, NOK 350,- inkludert ekspedisjonsgebyr og sikker re-pakking.

________________________________

Gjenstanden(e) kan sendes til:

SDE  Vora & Co.

Dronningens  gate 27

0154 Oslo

________________________________

Vennligst benytt mobilnummer: 901 04 512 ved registrering av forsendelser. Vi mottar da SMS-notifikasjon når pakken ankommer terminal i Oslo, slik at opphenting går enda raskere.

Alle priser er basert på dagsaktuelle indekser og internasjonale prislister.

Ring eller send oss en e-post om du har ytterligere spørsmål .

KONTAKT OSS