SETT ET BUDSJETT

Som en del av  forberedelsene før du begynner å lete etter en forlovelsesring, bør du tenke nøye på budsjettet ditt. Å kjenne dine grenser og ha en ide om hvor mye du vil bruke vil hjelpe deg å redusere alternativene, og la deg finne en vakker ring som du vet at du har råd til. Gjennom årene har mange myter utviklet seg om hvor mye man skal bruke på en forlovelsesring – noen sier to månedslønner, andre sier tre. Sannheten er at dette ble funnet opp av et reklamebyrå ikke lenge etter andre verdenskrig, for å øke salget av diamanter. Mens det er verdt å kjøpe det beste du har råd til (tross alt, din kone vil ha på seg denne ringen for resten av livet), diamanten og ringen du velger skal ikke sette deg for mye tilbake! Det er ingen faste regler, hvis en person føler det er riktig å spare opp en betydelig sum, vil en annen være på utkikk etter noe enklere og mer kostnadseffektivt. Tenk nøye gjennom hvor mye du kan buke, og gå derfra.

MAKSIMER DITT BUDSJETT

Du har fastsatt et budsjett. Nå kommer den morsomme delen – utformingen av den perfekte diamantforlovelsesringen. Hvis du vil maksimere pengene du må bruke, er det noen smarte måter du kan gjøre det på. Tenk på disse alternativene, og lag en ring som din forlovede vil elske.  

Tenk på en gull mulighet

Platina er et av de mest populære valgene for diamantforlovelsesringer, og det er et attraktivt og slitesterkt alternativ. Det er imidlertid også det dyreste metallet som tilbys. Hvis du  liker fargen på platina, kan du prøve hvitt gull i stedet, eller velge en annen type gull – det vakre og moderne rosègullet, eller klassisk og allsidig gul.

Gå for en litt mindre diamant

Det er mulig å finne diamanter som veier litt mindre enn standardkaratskårne vekter, og disse gir veldig god verdi for pengene. En stein som er 0,9 i stedet for 1 karat, vil koste ti langt mindre, og forskjellen i størrelse vil neppe være merkbar i det hele tatt.

Legg til en annen farge

Å velge en farget perle som din senterstein eller legge til noen til en detaljert innstilling, er en fin måte å senke kostnadene ved en forlovelsesring, samtidig som den øker sin skjønnhet og individualitet. Livlige farger fra safirer, smaragder eller rubiner gir mer liv til ringen.

Finn styrke i tall

Husk at diamantprisene stiger eksponentielt – en stor diamant vil sette deg tilbake betydelig mer enn en samling av mindre. Tenk på et design som har en sentral stein som avgjøres av en halo av komplementære diamanter, eller et iøynefallende arrangement av blandede størrelser.

Prøv en diamant med Fancy form

Runde briljante diamanter er uten tvil det mest populære valget for forlovelsesringer – over tre fjerdedeler av alle ringene har disse steinene. Hvorfor ikke prøve noe litt annerledes? Fancy-formede diamanter som oval, marquise og princess kutt kan koste betydelig mindre, og er et originalt og fortryllende valg.

Bruk vår ekspert hjelp

Du bør begynne å tenke på de ovennevnte alternativene selv, men når du er klar, er vi her for å hjelpe deg. Fra store til små budsjett, vil vi gi den ekspertkunnskapen du trenger for å finne rett valg, og gi deg den støtten du trenger for å designe en fantastisk diamantforlovelsesring som gir valuta for pengene og med svært godt håndverk.

OM SDE

______________________________

Finn butikk

Kundeservice

Personvern og cookies

Kundeklubb

Kontakt oss

Kjøpsbetingelser

 

SMYKKER

______________________________

Gifteringer

Forlovelsesringer

Øredobber

Armbånd

Halssmykker

Eget design

VÅR BUTIKK

______________________________

Karl Johans gate

Verksted

© 1977 - 2018 Scandinavian Diamond Exchange & Co. | Org. 854 785 362 MVA |Personvern

Pin It on Pinterest

Share This