VELG EN RING

En fordel ved å kjøpe din forlovelsesring fra en uavhengig produsent er muligheten til å velge mellom flere stiler. Hos SDE er alle våre ringer gjort på bestilling, så hvis du ikke finner noe du liker på nettstedet, kan vi lage et skreddersydd ringdesign spesielt for deg. De viktigste valgene er innstilling for din diamant er ringstil, metall og størrelse. Det er mange alternativ for ringstiler så vår anbefaling er å legge forkuset der. 

FINN RIKTIG STIL

Med mange forskjellige stiler å velge mellom, kan det være vanskelig å vite hvilken som er den rette for deg. For å hjelpe deg med å ta en riktig beslutning, har vi opprettet en rask guide til de forskjellige ringstilene du kan velge fra nedenfor. Nettsiden er bare toppen av isfjellet, så hvis du ikke finner det du leter etter online, besøk vår butikk i Oslo for mer inspirasjon.

HALO RINGER

Hvis brukeren ønsker å blende med glamour, kan hun elske en innfatning som holder diamanten høyere, eller kanskje en som har glitrende pavéinnfatning for diamanter på ringens bånd. Halo-forlovelsesringer er veldig populære. Haloinnfatningen legger til en sirkel av diamanter rundt sentrumsdiamanten for å supplere senterdiamanten.

LILLEHAMMER

Frontbilde av forlovelsesringen Lillehammer. Den er satt med GIA-sertifiserte diamanter. Kan kjøpes i butikk i Oslo, eller via nettbutikk ved å trykke på ringen og betale online. 

MÆRE

Frontbilde av forlovelsesringen Mære. Den er satt med GIA-sertifiserte diamanter. Kan kjøpes i butikk i Oslo, eller via nettbutikk ved å trykke på ringen og betale online. 

MALME

Frontbilde av forlovelsesringen Malme. Den er satt med GIA-sertifiserte diamanter. Kan kjøpes i butikk i Oslo, eller via nettbutikk ved å trykke på ringen og betale online.

ENSTENSRINGER

En klassisk enstensring er tidløs og har fullt fokus på en diamant. Enstensringer har en senterdiamant, dette er den mest populære stilen for forlovelsesringer. Dette er den reneste og mest tradisjonelle stilen med en enkel innfatning. For å legge til litt mer raffinert stil er senterdiamanten er satt lavt. 

OSLO

ALTA

STAVANGER

FORLOVELSESRINGER MED DIAMANTBÅND

Når en diamant bare ikke er nok. Diamantbandet er en fin måte å komplimentere midtstenen på. Hver diamant er perfekt kalibrert for størrelse, farge, klarhet og kutt for å sikre maksimal glans og liv.

TRONDHEIM

BERGEN

FANCY FORLOVELSESRINGER

Fra Princess slip til Emerald slip, bla gjennom vårt utvalg av fancy diamant forlovelsesringer. En samling av fantastiske alternativer til den tradisjonelle runde briliant diamanten.

MALM

TRILOGI RINGER

For å feire din fortid, nåtid og fremtid med en av våre fantastiske tre-stein diamantforlovelsesringer. Et glamorøst alternativ for når du leter etter den ultimate wow-faktoren!

LILLEHAMMER

OM SDE

______________________________

Finn butikk

Kundeservice

Personvern og cookies

Kundeklubb

Kontakt oss

Kjøpsbetingelser

 

SMYKKER

______________________________

Gifteringer

Forlovelsesringer

Øredobber

Armbånd

Halssmykker

Eget design

VÅR BUTIKK

______________________________

Karl Johans gate

Verksted

© 1977 - 2018 Scandinavian Diamond Exchange & Co. | Org. 854 785 362 MVA |Personvern

Pin It on Pinterest

Share This