Personvern

Personvern

Retningslinjer for personvern
Beskyttelse av dine private opplysninger er viktig for oss. Når du handler i vår nettbutikk, må du registrere deg med navn, adresse og e-post. Disse opplysningene vil bli benyttet til å få sendt varene til riktig mottaker og vil kunne bli benyttet til statistiske formål. Vi er ansvarlig for alle personlige opplysninger du oppgir og vi deler ikke informasjon med tredjepart i eventuell markedsføringsøyemed.
Vi innhenter kun informasjon om deg som du har samtykket å dele.

Informasjon vi innhenter automatisk
Når du bruker vårt nettsted, samtykker du til at vi innhenter opplysninger om deg gjennom bruk av ulike teknologier, blant annet informasjonskapsler. Denne informasjonen inkluderer IP-adresse, operativsystem, nettlesertype og stedsinformasjon. Vi kan også innhente informasjon om nettstedinteraksjon.
Disse opplysningene innhenter vi med det formål å bedre brukeropplevelsen på vårt nettsted ved å sikre at innholdet på vårt nettsted er presentert på brukervennlig måte.
Vi kan også bruke informasjonen for å levere annonser som er aktuelle for deg gjennom annonsenettverk på vegne av oss.

Verktøy vi bruker for innhenting av informasjon:

Google Analytics
Benyttes til blant annet analyse av trafikk på siden, demografi, hvilken trafikkilde besøkende kommer fra.
Nosto
Brukes til å vise deg relevante produkter på våre nettsider, i nyhetsbrev og sosiale medier.
Woocommerce chat
Vår kundeservice modul med chat.

Samtykke for direktemarkedsføring 

Ved å samtykke til vårt nyhetsbrev  kan SDE kan sende deg informasjon, tips og tilbud via brev, sms, e-post og sosiale medier.

Våre nyhetsbrev sendes ut 3-5 ganger per måned. Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev.

Når det foreligger et eksisterende kundeforhold, kan vi sende deg informasjon om service på SMS og brev i posten. Dette kan du når som helst melde deg av ved å kontakte info@sde.no

Dine rettigheter

I følge personopplysningsloven  § 18 og GDPR art. 15 har du rett til å få innsyn i hva som er registrert om deg, og du kan kreve å få opplysningene slettet. Dette gjelder så lenge det ikke gjelder data vi er lovpålagt å bevare.

Har du spørsmål rundt dette, er du velkommen til å kontakte oss på info@sde.no

Pin It on Pinterest

Share This