HVORDAN KJØPE EN FORLOVELSESRING

Ved SDE er vi dedikert til å gjøre det som virker som en komplisert og skremmende prosess lett for deg. Vår dedikerte og detaljerte veiledning for å kjøpe en forlovelsesring vil hjelpe deg å forstå de viktigste valgene som kreves for å finne den perfekte ringen til din partner.

SETT ET BUDSJETT

Tenk nøye på budsjettet ditt. Å vite grensene dine, og ha en grov ide om hva du vil bruke vil hjelpe

deg å finne de riktige alternativene og la deg finne en vakker ring som du vet at du har råd til.

VELG EN DIAMANT

For å få den perfekte diamanten, er det flere faktorer å vurdere. De 4cene de vanligste og mest kjente diamantegenskapene som vil hjelpe deg med å bestemme kvaliteten på en diamant.

FORSTÅ DE ​​4C’ene

For å få den perfekte diamanten er det flere faktorer å vurdere. De 4cene de vanligste og velkjente diamantegenskapene som vil hjelpe deg med å bestemme kvaliteten på en diamant og hvor i skalaen du vil være

VELG EN FORM

Når du velger en diamant, er det først og fremst å velge en form. Hos SDE spesialiserer vi oss i den runde brilliant cut diamanter som er kuttet for optimal brann, liv og glans. Lær om runde strålende og fancy formede diamanter som princess, cushion og pearformer

 BOOK TIME

Den beste måten å velge en diamantforlovelsesring på er å se et utvalg av diamanter hos våre dyktige gemologer. Bestill en avtale i vår butikk i Oslo, og vi vil jobbe innenfor budsjettet ditt for å finne den perfekte ringen til deg.

SERTIFISERING

SDE, etablert i 1977 er sertifisert av GIA. GIA er verdens fremste myndighet på diamanter, fargede steiner og perler.

Hver av våre diamanter kommer med sitt eget GIA-sertifikat som sertifiserer diamantens kvalitet.

VELG EN RING

Med mange forskjellige ringestiler å velge mellom, kan det være vanskelig å vite hvilken som er den rette for din partner. Når du har valgt diamantstil, hvilket edelt metall du vil ha og bestemt din ringstørrelse, vil du være mye nærmere å velge den perfekte forlovelsesringen.

VELG DIAMANT

Med mange forskjellige stiler å velge mellom, kan det være vanskelig å vite hvilken som er den rette for deg. For å hjelpe deg med å ta en riktig beslutning, har vi opprettet en rask guide til de forskjellige formene du kan velge mellom.

VELG METALL

Det første du må tenke når du velger en forlovelsesring, er ditt valg av metall – husk, dette utgjør rundt 90% av ringen din, så det er en viktig beslutning å ta.

FINN RIKTIG RINGSTØRRELSE

Selv om det er lett nok å få en ring justert hvis du ikke får den den riktige størrelsen første gang, legger den til en spesiell ting hvis du har det til hensikt å bruke den rett etter forslaget. Finn ut hvordan du finner ringestørrelsen sin.

VÅRE MEST POPLULÆRE DESIGN

 

Våre forlovelsesringer er håndlaget med hengivenhet, lidenskap og presisjon. Se et utvalg av våre mest populære ringdesign under eller bla gjennom kategoriene for forlovelsesring.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

OM SDE

______________________________

Finn butikk

Kundeservice

Personvern og cookies

Kundeklubb

Kontakt oss

Kjøpsbetingelser

 

SMYKKER

______________________________

Gifteringer

Forlovelsesringer

Øredobber

Armbånd

Halssmykker

Eget design

VÅR BUTIKK

______________________________

Karl Johans gate

Verksted

© 1977 - 2018 Scandinavian Diamond Exchange & Co. | Org. 854 785 362 MVA |Personvern

Pin It on Pinterest

Share This