Hvorfor velge SDE?
Vi tilbyr fint utformede diamantsmykker som gir god valuta for pengene, samtidig som vi opprettholder en kvalitet på produkt og service som er uten sidestykke. Når vi kjøper fine smykker, vet vi kundens verdsopplevelse og ekspertråd, har høye forventninger både når det gjelder kvalitet og håndverk, og ønsker å forsikre seg om å få vite om deres diamanteres opprinnelse og opprinnelse.
Å bidra til å gjøre utdannede, informerte og verdifulle smykker kjøp er kjernen i det vi gjør. Ligger i den historiske Hatton-hagen, har SDE-teamet av diamanteksperter og mester gullsmedere kompetanse, erfaring og kreativitet for å hjelpe deg med å velge fine smykker av varig skjønnhet å bli verdsatt for livet.
Hvis du er i markedet for bryllup band eller en forlovelsesring eller hvis du ønsker å markere en spesiell anledning med en del fine smykker, er det noen grunner til at vi føler oss så godt rustet til å hjelpe.

1: Expert Professional Advice
Vi er en virksomhet av gemmologer og mestere håndverkere. Vi tilbyr omfattende diamantkonsulasjoner, og våre profesjonelle, kvalifiserte diamanteksperter vil gi deg råd om hvordan du optimaliserer budsjettet ditt for å sikre at diamanten din oppnår den perfekte balansen mellom størrelse, kvalitet og verdi for pengene.
 
2: Håndlaget i Hatton Garden
Våre gullsmed er mestere i deres håndverk. Siden all produksjon er intern, har vi full kontroll over produktkvaliteten for å sikre at våre smykker holder gledelig selskap med verdens mest anerkjente fine smykker, men til en brøkdel av prisen.
 
3: Konkurransedyktig og gjennomsiktig prising
Etter ovenstående forstår vi viktigheten av å tilby både konkurransedyktige priser og ekte verdi for pengene. Våre priser er alltid gjennomsiktige. Vi tilbyr ikke falske rabatter eller villedende priser. Basert på like-for-lignende kvalitet og diamanter av identiske gemmologiske egenskaper, forventer å betale rundt halvparten av det du vil på merker som Tiffany, Cartier eller DeBeers.
 
4: Lean Business Model
Vi driver en mager forretningsmodell og er ubesværet av skyhøyde leieforhold, overdreven kostnader og ekstravagante markedsbudsjetter. Dessuten er det ingen merkevarepræmier, og vi legger ikke til store marginer. Ta med disse sammen, og det er utrolig hvor langt du kan få ned prisene.
 
5: Kvalitet og tillit
En ivrig pris bør ikke bety kompromisser. Vi betaler ikke lip service til kvalitet, og våre smykker er laget for å bli slitt og å vare. Tallrike kvalitetsinspeksjoner er bygd inn i vår produksjonsprosess, og for din selvtillit garanterer vi våre smykker mot eventuelle usannsynlige feil i materialer eller produksjon.
 
6: Diamond Provenance
Kilden til våre diamanter og produksjonens opprinnelse er viktig. Vi har ingen toleranse for konfliktstener, bloddiamanter eller noe med en skummel fortid. Vår eksepsjonelt korte forsyningskjede gjør det ikke bare mulig å verifisere at diamantene våre er blitt verifisert, det sikrer også at prisene ikke påvirkes av stein som skifter hender gjennom unødvendige lag av mellommenn.
 
7: GIA Diamonds & Sertifisering Sikkerhetsnett
Alle våre løse diamanter er kuttet til høyest mulige kuttegrad og uavhengig sertifisert av verdens mest respekterte diamantlaboratorium, Gemological Institute of America (GIA). På SDE ser vi kun sertifikatet som et sikkerhetsnett for våre kunder, og kirsebær plukker bare de fineste steinene til vårt lager. Vi avviser rundt 80% av diamantene vi tilbys, og velger diamantene våre på grunnlag av steinen i stedet for de oppgitte sertifikatspesifikasjonene. Vi kjøper aldri diamanter usett eller fra selskaper vi verken kjenner eller stoler på.
 
8: Gemmologiske konsultasjoner
Kjøpe råd er best tilbys av en ekspert i stedet for en selger. Våre diamanteksperter er kvalifiserte gemmologer, her for å hjelpe deg med å gjøre et informert valg. Under konsultasjoner vil vi vise deg en rekke kvaliteter og bruke spesialiserte gemmologiske mikroskoper for å hjelpe deg med å gjøre meningsfulle sammenligninger. Vi selger vanligvis diamanter løs, og foretrekker å gi deg valget mellom hvordan diamanten er satt.
 
9: Omfattende valg
SDE har en eksepsjonell oversikt over GIA-sertifiserte diamanter. Uavhengig av budsjett, har vi et utvalg av håndvalgte alternativer for å vurdere. Våre gemmologer vil alltid jobbe med deg for å optimalisere kjøpekraften til budsjettet ditt og for å sikre at det endelige designet ser utrolig ut.
 
10: Design Inspirasjon
Designinspirasjoner er noe vi har i overflod. Vår omfattende samling av forlovelsesringer varierer fra tidløse solitaire ringer gjennom til uttalelse halo design.
 
11: Skreddersydde og spesifikke designforespørsler
Med skreddersydd design som står for rundt en tredjedel av det vi produserer, kan vi hjelpe når det er en bestemt design i tankene. Mens vårt interne designteam bruker den aller nyeste designteknologien til å koste effektivt, skape engangsbiter, kan samlingsstykker ofte tilpasses eller tilpasses for å skape et design som er helt individuelt for brukeren.
 
12: Endre størrelse og etterbehandling
Hvis du ikke er sikker på en ringstørrelse eller ikke passer perfekt, tilbyr vi usynlig resizing som en del av vår omfattende ettersalgsservice. For å holde ringen din som ny og i perfekt stand, tilbyr vi også gratis rengjøring, repolering, kontroll av innstillinger og stramming.
 
13: Ingen tilbakebetaling og utveksling
Vi vil at slutten / ultimate mottaker skal elske smykkene vi lager. Ved å erkjenne at de endelige forbrukeren kanskje ikke har vært involvert i kjøpsprosessen, tilbyr vi en uforbeholden tilbakebetaling eller bytte på alle deler bestilt fra vår samling.
 
14: Ingen trykkselling
Som uttrykket går, velg din gullsmed som du ville legen din. Du må være trygg på kvaliteten på produktet og gullsmedens ferdigheter. Hvis du er ute etter en første konsultasjon, trenger du mer tid eller ønsker å vurdere andre alternativer, det er ikke noe problem, ta så lenge du trenger, spør så mange spørsmål som du vil. Vi er her for å hjelpe og gå langt for å sikre at du alltid er i førersetet.

Pin It on Pinterest

Share This